Benvolguts,

Estem ja, sense adonar-nos-en a mitjans de temporada, i ara comencem a agafar forces per començar amb la ratxa d’actuacions. Des de l’escola de gralles i timbals portem les piles carregades! Al mes de febrer vam començar els assajos, i ja hem estrenat a plaça 5 timbalers i 2 grallers nous! Però encara ens queden moltes coses per aprendre, i és per això que us animem a continuar assistint als assajos i a les places, i així poder seguir creixent!

Ja per últim, agrair-vos als que ho feu possible cada dissabte. A tots els que veniu amb ganes d’aprendre, i en especial a aquells que heu tingut la dedicació d’ensenyar durant aquests mesos.

Fem Brivalls entre tots,

#ambtuespossible

 Molta música, salut i castells!

 Actuació fira artesania Actuació fira artesania Actuació fira artesania Actuació fira artesania

 

 

Equip de gralles

 


 

Hola,

Som la Paula i l’Eugènia i formem part de l’equip de gralles.

Per tal d’encarar el 2015, tenim moltes coses planejades. Aquest any engeguem com a novetat l’escola de gralla i timbal, per aquells que vulguin aprendre a tocar un dels dos instruments i vulguin introduir-se al món dels Brivalls. Pels que ja dominin la gralla o el timbal, també tenim els assajos generals. I si acabem la temporada amb un bon ball de gralles?

A tots aquells interessats, us esperem els dissabtes de 18 a 19 hores a l’escola de gralla i de 19 a 20 hores a l’escola de timbal, al teatre Íntim. Un cop comenci la temporada castellera, també començaran els assajos generals, els divendres a les 18:30 hores, al mateix teatre Íntim.

Qualsevol dubte que us sorgeixi, ens podeu trobar al correu gralles.brivalls@gmail.com.

Bona temporada a tots!

Sin título